Site Overlay

3 kratke incest priče naših Beograđanki

Mnoge žene doživaljavaju životne incest priče ali nemaju ni vremena a možda ni umeća da ih prenesu na papir. To je sasvim u redu, ne ume svako da napiše priču, ali kratke ispovesti su jednako zanimljive. Danas su sa nama 3 beograđanke koje su iskusile ovu zabranjenu ljubav na zanimljive načine. Opustite se i uživajte u njihovim avanturama.

1. Pronašla sam incest priče koje je čitao.

„Kao majka tinejdžera koji je tek ušao u život odraslih, logično je da primetim promene na njemu. Izrastao je, razvio se, trenira i naravno devojke ga sve više interesuju. Ali nisam očekivala da ću pronaći incest priče kod njega u fioci. Sjajan je student, pošten momak, ali dok sam spremala njegovu sobu pronašla sam ištampan naslov – mamine najlon čarape.incest priče najlon

Zainteresovana, počela sam da čitam i bila je to ljubavna priča o sinu i majci koji su se spojili preko njenih čarapa. Uzbudila sam se, nikada nisam čitala tako nešto. Opisi seksa majke i sina ovlažili su me žestoko! Ali nisam znala da li je to samo fantazija ili ima u tome nešto više. Testirala sam ga, počela da oblačim razne najlonke, slične one opisanim u priči. Primetio me je i vremenom je sve više uživao u njima. Kada sam počela da ih nalazim umrljanim spermom počela sam da masturbiram sa njima.“ – Mama_Veki 39 godina.

2. Srećna moderna porodica.

„Dobar dan svima, ja sam Anja i veoma sam opuštena i moderna mama. Starija ćerka mi se odselila i studira u drugom gradu a moj 20-šnji sin živi sa mnom. Kod nas u kući su stvari veoma jasne, odeća je opciona, a razgovori o seksu i bezbednosti su normalna stvar. Navikla sam da ga viđam golog ili samo u gaćama i smatram to prirodnom pojavom. Kada je napaljen može da masturbira bilo gde. A kada ima devojku, preferiram da imaju seks kod nas kući.

Vrata su otvorena i u početku sam samo povremeno prolazila pored i ponosno gledala kako moj obdareni sin tuca svoje cure. Ja inače volim da čitam incest priče i jednom sam i sama pokušala da ih pišem ali mi ne ide. Kako god, vremenom sam ostajala sve duže pred vratima i uživala u prizoru mog potentnog sina u akciji. Sve češće i masturbiram dok gledam. Sviđa mu se to.

Nismo prešli granicu sve dok se nije desilo da ga ta jedna devojka prosto nije znala zadovoljiti. Znate kakve su mlade cure, nemaju toliko znanja. Tako da ako bi ostao punih jaja, ja bih uskočila. Izdrkala bi mu kurac uz malo bebi ulja, pričala mu lepe stvari usput i dobio bi potrebno olakšanje. Od nedavno sam počela i da gutam njegovu spermu jer je ona dragocena i ne treba da se baca. Naša veza je svakim danom sve otvorenija.“ – Anja 43 godine.

3. Sve incest priče imaju happy end.

„Kao iskusna maserka sa bujnim oblinama i ženstvenom pojavom, masaže sa srećnim krajem nisu mi strane. Uživam u svom poslu i sa velikim osmehom pomažem i članovima moje porodice kada imaju problem ili se povrede. Moj brat je pomalo tvrdoglav, sa 45 godina on odbija da batali treninge i fudbal koji igra rekreativno. Ali sa tim idu i sve češće povrede.incest priče sisanje

Počela sam da ga masiram pre godinu dana a problem je bio u preponama. Kada je dobio masivnu erekciju postideo se i rekao da je to zato jer mu njegova supruga ne daje dovoljno pažnje. Nisam nikada verovala da ću ispisati svoje incest priče ali kao dobra sestra želela sam da mu pomognem. Od tog dana naše masaže uvek završe sa srećnim krajem.

U početku je to samo bio ručni rad sa puno ulja za masažu, ali vremenom je preraslo u više od toga. Kao žena sa istaknutim seksualnim apetitom, bratov kurac me je veoma lako i brzo napalio. Pušenje je došlo spontano i bez pitanja, ali nije se bunio, naprotiv. Zdravo se hrani tako da mu je sperma izuzetno ukusna. A sada sa velikim osmehom mogu da priznam da smo se pre dve nedelje i pojebali. Zvuči šašavo ali njega prepone više ne bole.“ – Maserka_Bg 38 godina.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Copyright © 2024 HotLine Beograd – Ona trazi njega. All Rights Reserved. | Catch Foodmania by Catch Themes
Don`t copy text!
Call Now Button