Site Overlay

Beogradjanke

Mnoge stvari mogu da vas privuku ka Beogradu, a jedna od njih su njegove žene – Beogradjanke. One su opasno zgodne i lepe! Sa sitnim strukom i savršenim oblinama, ove žene su vrhunske zavodnice i mogu osvojiti svakog muškarca. Žene Beograda su opevane u pesmama, snimnjene u filmovima, naslikane u galerijama. Da, žene ovog grada znaju da su prelepe, pa zato imaju i takav stav.

One brinu o svom društvenom statusu. Dakle, ako oseti da joj ne možete pomoći u izgradnji društvene lestvice, možda neće prihvatiti sastanak sa vama. Moraćete da se potrudite, da budete direktni kada razgovarate sa njom jer ona ne ceni male razgovore, ne gube vreme. Beogradjanke jesu otvorene za zabavljanje sa bilo kim, bez obzira da li je osoba meštanin ili turista. Ali jedna od najvažnijih stvari kada je reč o zabavljanju je društvena klasa muškarca.

Beogradjanke zahtevaju visok Status. Beogradjanke fancy

Ako vas vide kao nekoga ko neće odgovarati standardima koje su same zacrtale – šanse su vam male. One obično prvo traže bezbednost i sigurnost, dok ljubav može doći kasnije. Ako prođete njihovu procenu, očekuje vas sjajan provod. Zabavljanje, veza za veče, izlasci… to nisu taboo teme u Beogradu.

Za razliku od nekih drugih gradova, brak im obično nije prvi na pameti. One vole da uživaju u životu maksimalno, dok se u jednom trenutku ne uozbilje. Takođe, veoma je uobičajeno prilaziti damama tokom dana i na otvorenim mestima. Noćni život u BG-u smatra se nadprosečnim, tako da je to najčešće vreme kada se podižu strasti.

Mladje Devojke (18-29 godina).

Ovu grupu čine pre svega studentkinje i druge devojke koje i dalje traže sebe. Budući da tek sazrevaju, žele da istraže mnogo toga, tako da uvek treba očekivati neočekivano od ovog uzrasta. One imaju tendenciju da budu neodlučne i mogu da vam se obrate u bilo kom trenutku. Neke od njih u ovoj kategoriji imaju tendenciju da varaju jer su spremne da probaju sve vrste uzbuđenja. Avanturističke su. Međutim, neke mogu biti itekako lojalne i verne.

Takođe, trend da imaju „sponzore“ je visok među ovom grupom jer teže da žive određenim životom visoke klase. Sigurno ćete dosta potrošiti na njih. Vole modu i vole da izgledaju dobro. Oblače se tako da pokazažu svoju figuru jer su sigurne u svoje telo. One čak i koriste svoje telo da bi dobile ono što žele. Ako tražite najlakše beogradjanke, onda je ovo savršen uzrast. One često izlaze jer nisu spremne da se skrase. Žele da testiraju sebe maksimalno pre nego što odluče šta žele sa životom. Seksualna aktivnost u ovom uzrastu je ogromna.

Beogradjanke u zrelijim godinama (30-45 godina).

Žene ovog uzrasta su pametnije i teže dostupnije u gradu Beogradu. To ne znači da nisu otvorene za zabavu, ali je veća verovatnoća da će odbiti vaš zahtev. Ove žene će vas saslušati ako im priđete, ali morate biti što direktniji i iskreniji. Naravno, možete ubaciti i laskanje, ali nemojte se koncentrisati samo na komplimente. Žene ovog uzrasta znaju da su prelepe, pa im je dosadno i podjednako gubljenje vremena kada ih momci obasipaju komplimentima. Počinju da sumnjaju da postoji skriveni motiv kada preterujete sa komplimentima.

U ovom uzrastu dobar broj njih je spreman da se skrasi. Da kažemo ovako – polovina njih mogla biti otvorena za povremene sastanke, dok druga polovina želi ozbiljnu vezu. Sa obzirom na to da imaju i druge sfere života na koje se fokusiraju, obično imaju dosta obaveza. Pored toga su posvećene društvenoj klasi i statusu. Ove žene nisu konzervativne kada je u pitanju seks, bez obzira što su malo starije. Kada žena u ovom uzrastu pristane na vašu ponudu, budite sigurni da ćete doživeti jedno od svojih najboljih životnih iskustava.

Beogradske Dame (45+). Beogradjanke elegancija

Nemojte se šokirati ako vidite Beogradjanke u ovom uzrastu koje su slobodne. One bi trebalo da budu udate? E pa žene u Beogradu ne padaju pod mantru „moranja.“ Apsolutno je moguće videti slobodne žene od 45+ godina u BG-u. One nastoje da izgledaju zauvek mlade, tako da ponekad može biti zbunjujuće čak i odrediti njihove godine. Opet, još jedan važan faktor koji dolazi u obzir je društveni status. U ovom uzrastu ne traže nužno ko će im pomoći da se podignu do tog statusa. Umesto toga, one žele da budu sa nekim ko će upotpuniti njihov društveni status. Sada je posao na vama da se uklopite u ulogu.

One većinu stvari vide kao konkurenciju, uključujući i svoje muškarce. Žene u ovom uzrastu žele da se uvere da su sposobne da dobiju otmenog muškarca uprkos svojim godinama. Mislite da će biti konzervativne prema seksu? Niste u pravu! Matorke žele da pruže adekvatno zadovoljstvo svojim muškarcima, jer nastoje da pokažu da se mogu izjednačiti sa mlađim ženama. Zbog svog ponosa ne mogu sebi priuštiti da izgube svog muškarca zbog bilo koje mlađe devojke.

Beogradjanke su Slobodoumne.

Možda mislite da će ih biti sramota da se ponašaju na slobodniji način? Generalno, žene ovog grada su slobodoumne, pa ih nije mnogo briga. Cilj je da svaka od njih radi ono što joj donosi sreću. One su direktne, jasne su, prepoznatljivo šarmantne i harizmatične. U svakoj situaciji umeju da se snađu i da izađu kao pobednice.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Copyright © 2024 HotLine Beograd – Ona trazi njega. All Rights Reserved. | Catch Foodmania by Catch Themes
Don`t copy text!
Call Now Button