Site Overlay

Vrući razgovori

Vrući razgovori su vatreni, privlačni i opasno seksi! Nema ništa gore od tihog seksa. Komunikacija tokom razmene strasti sa prostim prljavim rečima je neodoljivo napaljiva. Čak i nauka kaže da je moć prljavog razgovora stvarnost a ne mit. Zato ako nekome govorite sve one nevaljale stvari koje želite da radite, to može i vas i partnera neverovatno uzbuditi.

Vrući razgovori i virtuelan seks. Vrući razgovori sočna

Ne mora komunikacija da bude uživo dok ste jedno pored drugog – to može biti nestašan seks na daljinu. Možete ga konzumirati dok ste na poslu, u prodavnici, šetnji u parku. Ili kasnonoćni telefonski poziv sa neznancem koji se neizbežno završava tako što prljavo pričate na putu do intenzivnog orgazma.

Prljavi razgovor stimuliše hipotalamus.

Ispostavilo se da prljavi razgovor stimuliše mozak u više oblasti. Posebno one koji su odgovorni za to kako se osećamo i reagujemo na zadovoljstvo. Prljavi razgovori utiču da telo oslobodi hormone lepog osećanja, kao što su dopamin i oksitocin. Oni ne samo da nas mogu pokrenuti već nam pomažu da se dodatno povežemo sa našim seksualnim partnerima. Takođe se oslobađa testosteron koji pomaže kod uzbuđenja i orgazma.

Vrući razgovori – Ton i Jačina glasa.

Ton i jačina prljavog govora su takođe važni, kada se povećavaju a kada su tiši, erotičniji. Na primer, reči i fraze koje se šapuću – ili dodaju erotskim uzdasima i jaucima – povećavaju napaljenost partnera. Sa druge strane, glasnije izrečene prljave reči mogu neke ljude da odvrate iz trenutka. Shvatite da neke reči i fraze mogu biti mega napaljive za neke, a odbojne za neke druge. Vežbanje i poznavanje partnera mnogo pomaže.

Ovakva vrsta komunikacije je Zdrava.

Zbog oslobađanja različitih hormona, prljavi razgovori mogu pomoći u smanjenju stresa. Oni nas opuštaju, pa čak i pomažu da se aktiviraju delovi mozga potrebni za orgazam. Ali važno je da oboje pristanete na vrstu prljavog govora koji se koristi. Uverite se da je to sporazumno, ako partner kaže da se oseća neprijatno zbog određenih oblika prljavog razgovora, onda prestanite.

Vrući razgovori – Bitan je Pristup.

Na primer, neke žene se napale na određene fraze koje čine da se osećaju pokornim. To se odnosi na žene koje se identifikuju kao pokorne ili su sklone pokornosti u spavaćoj sobi. Prljavi razgovori koji su zapovednički, direktivni i dominantni mogu pomoći da se poveća seksualno uzbuđenje. Ove fraze čak i pomažu mozgu da mašta. Vrući razgovori seksi

Druge osobe koje su možda više stidljivije i srame se, potreban je drugačiji pristup. Seks je obavijen društvenom stigmom i osećajem stida. Zato, za neke osobe, pohvale i komplimenti tokom seksa mogu pomoći da se prevaziđe ova stigma i sramota. Generalno, oni koji mogu da pokažu svoju seksualnu ranjivost sa partnerom imaju veću verovatnoću da dožive zadovoljavajući seksualni život.

Na kraju dana, prosti razgovori u većini slučajeva podižu libido i jačaju seksualnu želju. Stvara se takva atmosfera u kojoj obe strane usmeravaju energiju da zadovolje i sebe i partnera. Eksperimentišite, posebno ako komunicirate sa nekim koga ne poznajete. Saznajte kakvu vrstu „scenarija“ oboje volite i krenite od toga. Dobra stvar je što ne postoji fantazija koju verbalno ne možete ostvariti!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Copyright © 2024 HotLine Beograd – Ona trazi njega. All Rights Reserved. | Catch Foodmania by Catch Themes
Don`t copy text!
Call Now Button